ОПРЕДЕЛЯМЕ, АНГАЖИРАМЕ И ИЗГРАЖДАМЕ ВРЪЗКА С ВАШАТА АУДИТОРИЯ

Маркетинг и дигитална агенция, подкрепяща и развиваща бизнеса на своите клиенти

Добре дошли в Performance Ads, агенция за дигитален маркетинг със седалище в София, България. Нашата честна и прозрачна дигитална маркетингова политика на работа говори сама за себе си. Ние предоставяме изцяло персонализирано обслужване на всеки един от нашите клиенти, големи или малки, базирани в страната или в чужбина.

Ако искате ясни, честни и осезаеми онлайн резултати с възможност да научите как са постигнати, свържете се с нас сега, за да обсъдим бизнеса ви, както и стратегия за неговото развитие.

Разгледайте различните услуги, които предлагаме, за да научите как уникалният подход на Performance Ads към дигиталния маркетинг може да помогне на вашата компания.

Стратегия за дигитален маркетинг

Данните за аудиторията са една от основните цели на нашата стратегия за дигитален маркетинг. Ние събираме и анализираме големи обеми от данни от различни дигитални точки на допир, за да разработим действителни решения и маркетингова стратегия, ориентирана към данните.

Pay per click
(PPC)

PPC е високо рентабилен и ефективен метод за реклама както в търсачките, така и в уеб сайтовете (дисплайна мрежа). Винаги плащате, когато потребител кликне върху рекламата Ви и контролирате колко плащате за всяко кликване. Вие решавате колко бюджет да разпределите на ден, седмица или месец.

Маркетинг
в социалните мрежи

Още от своето създаване, социалните медии коренно промениха начина, по който брандовете взаимодействат с потребителите и обратно. Днес това е важна част от дигиталната маркетингова стратегия на интелигентните предприятия. Като специалисти в социалните медии, ние имаме познания от край до край за това как да го използваме, за да постигнем целите си и как ги интегрираме с други канали.

Дизайн и изработка на уеб сайт

Като агенция за уеб дизайн и разработка можем да създаваме всичко – от сложни и динамични онлайн портали и магазини за електронна търговия, до опростени сайтове за брошури, за да популяризираме вашата марка и да генерираме запитвания и конверсии. Нашият екип от опитни front-end разработчици и дизайнери специализира в бързото и стабилно уеб развитие.

Запознай се с нашите клиенти

Запознай се с нашите клиенти