УСЛУГИ

С какво можем да ти съдействаме?

С какво можем да ти съдействаме?

Стратегия за дигитален маркетинг

Данните за аудиторията са една от основните цели на нашата стратегия за дигитален маркетинг. Ние събираме и анализираме големи обеми от данни от различни дигитални точки на допир, за да разработим действителни решения и маркетингова стратегия, ориентирана към данните.

Pay per click (PPC)

PPC е високо рентабилен и ефективен метод за реклама както в търсачките, така и в уеб сайтовете (дисплайна мрежа). Винаги плащате, когато потребител кликне върху рекламата Ви и контролирате колко плащате за всяко кликване. Вие решавате колко бюджет да разпределите на ден, седмица или месец.

Маркетинг в социалните мрежи

Още от своето създаване, социалните медии коренно промениха начина, по който брандовете взаимодействат с потребителите и обратно. Днес това е важна част от дигиталната маркетингова стратегия на интелигентните предприятия. Като специалисти в социалните медии, ние имаме познания от край до край за това как да го използваме, за да постигнем целите си и как ги интегрираме с други канали.

Реализации

От съществено значение е да проследявате всяко посещение в сайта си, какво са направили посетителите на сайта Ви, защо са напуснали сайта Ви и как са взаимодействали с него. Тази информация се връща обратно в цялостната ви интернет маркетингова стратегия, за да ви позволи да направите необходимите промени, за да подобрите броя на реализациите (запитвания, покупки, изтегляния и т.н.).

SEO

Като агенция и за оптимизация на съдържанието ние можем да ви помогнем с технически експертизи като създаването и внедряването на код на анализ инструменти, както и спечелилите награди тактики за изграждане на линкове към страниците, поддържани от автори и редактори. Ние работим заедно с вас, за да ви предоставим поръчкова услуга, която ви помага да се класирате високо в резултатите от търсенето.

Съдържание

Ние сме експерти в създаването на съдържание, което допълва онлайн навиците на вашата целева аудитория. Можете да видите някои от най-новите примери за кампании за рекламно съдържание. Маркетингът на съдържанието е термин, измислен сравнително наскоро, който се използва за представяне на всички маркетингови функции, които включват планиране, създаване и споделяне на съдържание, с цел удовлетворяване на бизнес целите.